FAQ


FAQ

Kunnen wij u persoonlijk spreken?

Uiteraard is dit zeer belangrijk. Nadat u alle info heeft ontvangen & u heeft interesse om mij te boeken dan maken wij vrijblijvend een afspraak bij mij thuis op kantoor. Dan kunnen wij persoonlijk kennis maken en kan ik al jullie vragen beantwoorden.

Hoe kunnen wij u boeken?

Gelieve hiervoor het online formulier op mijn website in te vullen. Nadien neem ik contact op.

Wat is de prijs voor een huwelijksreportage?

Ik heb verschillende pakketten. U kan het online formulier invullen om alle info te ontvangen.

Is er een album inbegrepen bij de huwelijksreportage?

Bij elke huwelijksreportage is er een album inbegrepen. Afhankelijk van het pakket is dit een standaard verrassingsalbum of een Luxe Album + Luxe Album Box.

Kunnen wij ook fotoproducten bestellen bij u?

Jullie hebben de mogelijkheid om verschillende fotoproducten te bestellen waaronder; uitvergrotingen, extra album, drieluikje, enz.

Bewerk je alle foto's na de huwelijksreportage?

Ik selecteer de mooiste foto's en deze worden bewerkt.

Ontvangen wij alle foto's in hoge resolutie?

Jullie ontvangen alle bewerkte foto's in hoge resolutie zonder watermerk.

Heb je meer dan één camera?

Uiteraard heb ik 2 identiek dezelfde camera's waarmee ik de hele dag fotografeer. Indien er toch één camera zou stuk gaan heb ik dus altijd nog een back-up camera bij de hand.

Wij hebben geen ervaring met poseren voor de camera. Gaat u ons hierin begeleiden?

Als fotografe vind ik het belangrijk dat jullie zoveel mogelijk genieten van jullie grote dag & ik tracht om alles zo spontaan mogelijk te laten verlopen voor de camera. Uiteraard zal ik jullie tijdens jullie persoonlijke fotoshoot op de dag zelf begeleiden en tips geven qua verschillende poses.

Wanneer ontvangen wij de foto's van onze huwelijksreportage?

Deze worden binnen 6 - 8 weken na de huwelijksdag digitaal aangeleverd. Jullie kunnen deze downloaden via een online privé galerij.

Waarom is huwelijksfotografie relatief duur?

Bruidsfotografie is niet enkel en alleen de dag van jullie huwelijk fotograferen. In het bewerken van de vele foto's sluipen heel wat werkuren. Van de 1ste kennismaking tot de oplevering van jullie album zijn er al wat uren verstreken in administratief werk. Daarbij zijn er ook nog de bijkomende kosten voor camera- & computer apparatuur, verzekeringen, licenties, opleiding, enz. Als je al deze uren bekijkt tegenover de prijs van de fotoreportage dan is de kostprijs in verhouding.

Regelen wij lunch & avondeten voor u?

Tijdens een fotoreportage die 8 uur of langer duurt is een maaltijd belangrijk. Een broodje tijdens de middag en een warme maaltijd in de avond zou héél fijn zijn. Ook op regelmatige basis een drankje (niet alcoholisch), zeker bij warme temperaturen is een noodzaak. Veel trouwlocaties bieden speciale artiestenmaaltijden aan. Dit moet niets fancy zijn maar, wel voedzaam. Daarna sta ik weer met volle energie ter jullie beschikking.

Betalen wij u ook voor het reizen tijdens de dag?

Kort antwoord: ja en nee.
Lang antwoord: Mijn tijd gaat in van zodra ik aankom bij de beginlocatie. Dit is vaak tijdens de voorbereidingen van de bruid. Mijn tijd gaat dus in van zodra ik start met fotograferen, zoals ik met jullie heb afgesproken. Dus niet vanaf mijn huis in Denderleeuw.
Het is best mogelijk dat ik mij tijdens de dag moet verplaatsen. Dit behoort tot de tijd dat ik voor jullie in de auto zit van de ene naar de andere locatie. Uiteraard fotografeer ik het liefst de hele dag door maar, elke trouwdag is anders en soms is het noodzakelijk om mij tussendoor met de wagen te verplaatsen. Zie het eigenlijk zoals dit: je betaald voor mijn aanwezigheid, van a tot z. Alles wat tussen de begintijd en eindtijd in ligt, staat tot dienst van jullie huwelijksreportage. Ook blijft mijn tijd doorlopen als ik even een pauze neem om een hapje te eten en/of te drinken.

Little Moments Fotografie - huwelijksfotograaf - fine art fotografie
Little Moments Fotografie - huwelijksfotograaf - fine art fotografie